תוכן שיווקי
לקראת כנס Red Hat Forum Israel 2018

מסלול פיתוח יישומי Cloud Native ב- Red Hat Forum Israel 2018

מה הן בדיוק אפליקציות תוכנה Cloud Native ולמה הכוונה כשמשתמשים במונח זה? ● מה ההבדל בין אפליקציה שהיא Cloud Native לכל אפליקציה אחרת בארגון?

09/10/2018 13:58
אמיר ציפורי, ארכיטקט פתרונות בכיר ברד-האט. צילום: יח"צ

כנס Red Hat Forum Israel 2018 יתקיים ב- 12.11.18 במרכז הכנסים Avenue בקריית שדה התעופה, במהלך הכנס יתקיימו הרצאות, מתחמי הדגמות וסדנאות מומחים. מסלול מס' 2 בפורום יהיה Cloud Native Application Development ויוביל אותו אמיר ציפורי, ארכיטקט פתרונות בכיר ברד האט.

האימוץ המאסיבי של טכנולוגיות הקונטיינרים בעולם, חושף ארגונים לטרנד חדש בכל הקשור לפיתוח והרצה של מערכות התוכנה הארגוניות: אפליקציות או מערכות תוכנה שהן Cloud Native (מוטות ענן)

מה הן בדיוק אפליקציות תוכנה Cloud Native ולמה הכוונה כשמשתמשים במונח זה? מה ההבדל בין אפליקציה שהיא Cloud Native לכל אפליקציה אחרת בארגון? האם אפליקציה מסוג זה תרוץ בענן ציבורי או פרטי? לשאלות אלה ונוספות נתייחס במסלול מעניין זה.
Cloud Native היא גישה חדשה לפיתוח והרצה של אפליקציות תוכנה בה אנחנו רוצים לאמץ את יכולות הגמישות של המודלים השונים הקיימים במחשוב ענן בכל הקשור לפיתוח וההטמעה של האפליקציה.

המונח Cloud Native מתייחס לתהליך הפיתוח וההטמעה של האפליקציה ולא לסביבת הריצה שלה, והוא מתאים לסביבות ענן ציבורי וענן פרטי.לארגונים שבונים ומנהלים אפליקציות באופןCloud Native , יש יכולות לשחרר גרסאות תוכנה הרבה יותר מהר, ובכך להציג חדשנות מהר יותר ולהגיב בזריזות לדרישות לקוח.

על מנת לפתח ולנהל אפליקציות ומערכות תוכנה שהינןCloud Native , ארגונים זקוקים לפלטפורמה שמשלבת ומספקת להם יכולות כגוןDevOps , אוטומציה, CICD ועוד.
במסלול זה נציג את האתגרים בפיתוח אפליקציות מסוג זה, וכיצד פלטפורמה כמו Red Hat OpenShift Container Plaform ופתרונות נוספים בעולם פיתוח התוכנה, מקצרים את המסע ההופך אותם להיות ארגון שמפתח Cloud Native.

לרישום לכנס נא ללחוץ כאן

הכותב הוא ארכיטקט פתרונות בכיר ברד האט.

אירועים קרובים