עוגת אפרסקים – גיא שיף

כותרת משנית כותרת משנית כותרת משנית כותרת משנית כותרת משנית כותרת משנית כותרת משנית כותרת משנית כותרת משנית כותרת משנית כותרת משנית כותרת משנית כותרת משנית כותרת משנית כותרת משנית כותרת משנית כותרת מש

25/08/2021 13:59

המרכיבים לתבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ:

12-14 אפרסקים רכים קלופים ומגולענים (ניתן להשתמש גם בשימורים של אפרסקים בסירופ, יש לשטוף את הסירופ לפני השימוש בהם)

3/4 1 כוסות קמח

1 כוס סוכר

1 כפית אבקת אפייה

1/2 כפית מלח

2 ביצים

1/2 כוס חלב

1/2 כוס שמן

סוכר וקינמון

גככעגככע

אספרגוס מבושל צילום: גיא שיף

תגובות

(1)

עמוד זה חסום לתגובות.

אירועים קרובים