"פיתוח ללא קוד – המענה ליוקר שלו ולמחסור במפתחים"
"בדרך זו הארגון יכול לפתח באופן מהיר ואחיד, עם צמצום עלויות וכמות גדולה של אפליקציות, שמפותחות באיכות גבוהה", אמר רוי ג'י, ארכיטקט פתרונות באאוט סיסטמס
"ארגונים מתאפיינים בכך שיש בהם יותר מדי מערכות IT, וביניהן יש מערכות מורכבות ובעלות מאפיינים טכנולוגיים שונים. כך, מדי תקופה ארגונים נדרשים לבחור על איזו טכנולוגיה עליהם לוותר, כי הם לא מסוגלים לתת לארגון מענה במגבלות התקציב ודרישות הפיתוח, ההולכות וגדלות – בשל הרצון בעוד ועוד שירותי דיגיטל ואפליקציות. פיתוח במתכונת של קוד מועט (Low Code), או ללא קוד (No Code), מספק מענה לאתגר האמור: בדרך זו הארגון יכול לפתח באופן מהיר ואחיד, עם צמצום משמעותי של עלויות ועם כמות גדולה של אפליקציות, שמפותחות באיכות גבוהה", כך אמר רוי ג'י, ארכיטקט פתרונות באאוט סיסטמס.
ג'י דיבר בכנס Low-Code/No Code. הכנס, בהפקת אנשים ומחשבים, נערך היום (ג') באולם איסט בתל אביב, והנחה אותו יהודה קונפורטס, העורך הראשי של הקבוצה.
לדברי ג'י, "המפתחים נמצאים במצוקה תמידית: בשנים האחרונות, מאז החלה ההאצה של הטרנספורמציה הדיגיטלית בארגונים, צוותי הפיתוח ניצבים מול הררי דרישות, לעוד ועוד שירותים, ובמגוון צורות, למשל ל-ווב או למובייל. מנגד, הדרישה לקיצור של זמני הפיתוח נמשכת".
פיתוח תוכנה כמעט ללא כתיבת קוד
אאוט סיסטמס מיוצגת בישראל על ידי קבוצת אמן ועל ידי פרוסיד. קבוצת אמן מייצגת אותה גם באירופה. ג'י אמר כי "פיתחנו פלטפורמה שמעניקה יכולת לפיתוח של תוכנה כמעט ללא כתיבת קוד, תוך מיקוד בתכנות באמצעות ממשקים גרפיים ותצורות (קונפיגורציות). היא עונה לכמה אתגרים שונים בעולמות הפיתוח: צמצום מספר הצוותים העוסקים בפיתוח; אספקת 'ערימה' מלאה לתחום, שמעצימה את המפתחים ומעשירה את היכולות שלהם; בנייה של אפליקציה בכל מקום בארגון, מול הלקוחות או מול התהליכים העסקיים; יצירת דרכים ויכולות חדשות; עבודה בפלטפורמה פתוחה, עם אפשרות לחיבור לשירותים ענניים ולבסיסי נתונים; טיפול בפיתוח לכל אורך מחזור חיי הפיתוח, עם יכולות אג'יליות, תוך מענה לצורך בשינויים מתמשכים וממוכנים; ומעבר מפיתוח של אפליקציות פשוטות לפיתוח של אפליקציות קריטיות, פורטלים, אפליקציות מובייל ואפילו מערכות ליבה".
הוא הוסיף כי "אנחנו מסייעים למפתחים להנגיש סביבות פיתוח ישנות לעולם הדיגיטל, עם יכולת להתממשק בצורה פשוטה למערכות הליבה, שליפת המידע הרלוונטי והצגתו בצורה מעודכנת. עוד אנחנו מאפשרים יכולת להגדלת היקף משאבי המחשוב, אם גדל היקף המשתמשים, או אם יש צורך בשדרוג השרתים או הוספת יכולות של אבטחת מידע".
"פלטפורמת ה-Low Code שלנו מאפשרת, באמצעות ממשק משתמש חכם ואוסף רחב של יכולות, לפתח מערכות כמעט ללא צורך בקידוד – ממערכות שיש בהן דגש על חוויית הדיגיטל של המשתמשים ועד למערכות ליבה מורכבות", אמר ג'י. "הפלטפורמה מספקת למתכנתים את היכולת ליצור אפליקציות באמצעות ממשקים גרפיים וקונפיגורציות. פיתוח שכזה נעשה באופן מהיר ואג'ילי, עם יכולת לניהול DevOps, ניהול ALM, ניהול שכבות אינטגרציה ועוד".
לסיום הוא ציין כי "אאוט סיסטמס מציעה פלטפורמה מוכללת, שנותנת לארגונים, לרבות ארגוני אנטרפרייז, יכולת פיתוח באופן מהיר של אפליקציות רבות – ולעשות זאת תוך חיסכון ניכר במשאבים ובזמן. זאת, בעזרת יכולות לניהול כלל ההיבטים של האפליקציה: מתכנון מבנה הנתונים, דרך הממשקים ועד לבניית שכבות ממשק המשתמש".
מג'יק עושה את זה שנים, הרבה יותר טוב, הרבה יותר זול.
מה קשור מג'יק