פרס החדשנות בכנס RSA – לטאלון סייבר סקיוריטי הישראלית

טאלון נבחרה מתוך מאות סטארט-אפים שהגישו מועמדות, על חדשנותה בדפדפן הארגוני המאובטח שפיתחה, המאפשר עבודה היברידית מאובטחת

הנמצחים הגאים על במת RSA 2022.

טאלון סייבר סקיוריטי (Talon Cyber Security) נבחרה ל"סטארט-אפ החדשני ביותר" בתחרות שנערכה במסגרת כנס הסייבר העולמי RSA 2022 שנערך בסן פרנסיסקו. לתחרות הגישו מועמדות מאות סטארט-אפים בתחום הסייבר מכל העולם. צוות השופטים בחר בטאלון לאחר שהתרשם מהיכולות של הדפדפן הארגוני המאובטח שפיתחה החברה, הראשון מסוגו בעולם, והאפשרויות שהוא מקנה לעבודה היברידית מאובטחת.

התחרות היוקרתית RSAC Innovation Sandbox נערכת זו השנה ה-17 והפכה לפלטפורמה המובילה עבור סטארט-אפים להצגת טכנולוגיות פורצות דרך, שיש להן פוטנציאל לשנות את תעשיית אבטחת הסייבר. בין החברות שזכו בעבר  Imperva, Phantom, Axonius, SECURITI.ai, ולאחרונה גם Apiiro.

לינדה גריי מרטין, סגנית נשיא ועידת RSA מסרה, ש"כל החברות שהשתתפו השנה בתחרות הציגו פתרונות מקוריים לאיומי הסייבר. טאלון הדגימה גישה ייחודית, הנותנת מענה לאחד מאתגרי האבטחה הגדולים ביותר שאיתם מתמודדים ארגונים כיום, ואנחנו נעקוב אחר ההשפעה שתהיה לכך על התעשייה".

טאלון סייבר סקיוריטי הוקמה על ידי היזמים הסדרתיים עופר בן-נון, לשעבר מייסד ארגוס, המשמש מנכ"ל, ואוהד בוברוב, מייסד לקון מובייל סקיוריטי שנמכרה לצ'ק פוינט, ומשמש מנהל הטכנולוגיות. החברה השיקה בשנה שעברה את הדפדפן המאובטח וגייסה סכום כולל של 43.5 מיליון דולר מקרנות וממשקיעים מובילים בתעשיית הסייבר העולמית.

הדפדפן TalonWork, המבוסס על כרומיום, מאפשר לחברות להגן ביעילות על כוח עבודה מבוזר מבלי להתפשר על רמת אבטחת המידע ועל חוויית העובד. הפתרון של טאלון הוא דפדפן מאובטח לארגונים, המדמה בועה מבודדת, המגינה על כל המשאבים הארגוניים שבהם משתמש העובד, וזאת ללא תלות בסוג המכשיר, במיקום או ברשת ממנה הוא מתחבר. המוצר של טאלון מגן מפני שניים מהסיכונים המדאיגים ביותר לארגונים בעלי כוח עבודה היברידי היום: מתקפות כופרה ואיומים פנימיים, שגורמים לדליפת מידע מהארגון, וזאת באמצעות השילוב של טכנולוגיה מתקדמת למניעת דלף מידע יחד עם הגנה על הדפדפן, שמהווה את מרחב העבודה. בטאלון מועסקים כיום למעלה מ-50 עובדים, מרביתם במרכז הפיתוח בישראל, וצוות קטן בארה״ב, והיא נמצאת במהלך של הכפלת כוח האדם.

"זה חלום שהתגשם עבורנו לקבל את תואר הסטארט-אפ החדשני ביותר," אומר המנכ"ל בן נון. "זוהי עדות לטכנולוגיה החזקה שלנו, לחזון ולחשיבות הבעיה הנרחבת שאנחנו מציעים לה פתרון. גם המשך הדרך שלנו יהיה מאתגר. הזכיה מעניקה רוח גבית לצוות ולאמונה ביכולת להביא לשינוי בעתיד העבודה ההיברידית בעולם".

תגובות

(0)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, דיבה, וסגנון החורג מהטעם הטוב

אירועים קרובים