רדוור מציעה הגנת DDoS ליישומים שרצים על ענן AWS ומיקרוסופט
השירות מספק הגנה משולבת אחודה הן על דטה סנטרים והן על סביבות ענן ציבוריות
רדוור (Radware), שמספקת פתרונות לאבטחת סייבר ואספקת יישומים, השיקה שירות מנוהל באופן מלא להגנה מפני מתקפות DDoS – עם הגנה משולבת אחודה הן על דטה סנטרים והן על סביבות ענן ציבוריות. השירות זמין כבר עכשיו לאפליקציות שרצות על AWS וברבעון השני של השנה יהיה זמין גם לאפליקציות שרצות על Azure של מיקרוסופט (Microsoft).
עם השירות החדש מציעה רדוור מדיניות אבטחה רציפה על כל המערכות והמכשירים, תוך מתן פתרון הגנה כולל אחד לכולם. את מערכות ההגנה ינהל צוות מומחים אחד, שנותן מענה מיידי בשעת חירום, ובנוסף, פורטל ייעודי ייתן תמונת מצב של רמת האבטחה בזמן אמת, והלקוחות יקבלו דיווחים ממערכת אחת. כמו כן, הטכנולוגיה של החברה זהה בכל מערכי ההגנה המקומיים ובענן.
בחברה אומרים ששירותי האנטי-DDoS שעומדים כיום לרשות האפליקציות שרצות בענן הציבורי מספקים הגנה מוגבלת. זאת, משום שהם מתמקדים בהתקפות DDoS בשכבת הרשת ולא כוללים הגנה מפני מתקפות DDoS מורכבות יותר, שמבוססות על תעבורה מוצפנת (SSL) ועל שכבת האפליקציה.
הגנה מפני מתקפות דינמיות ומורכבות
הפתרון החדש מגן מפני מתקפות DDoS דינמיות ומורכבות, שממוקדות גם בשכבת האפליקציה וגם ב-SSL, ומספק הגנה רחבה מפני מתקפות. אחת המשמעויות של זה היא שארגונים לא יצטרכו עוד לשאת בעלויות התעבורה הנסתרת ולשלם על קיבולת התעבורה של התקפות זדוניות המכוונות לאפליקציות שלהם בענן.
השירות של רדוור מוצע בשני מודלים: הגנה שוטפת – Always On, או לפי דרישה – On Demand .
בשירות Always On, תעבורת האפליקציות מנותבת בעקביות דרך ענן הסייבר הגלובלי של רדוור, שמספק יכולות איתור וסיכול התקפות בזמן אמת. שירות ה-On Demand כולל ניטור מרחוק של האפליקציות, זיהוי אוטומטי של מתקפות DDoS, התראות יזומות ללקוח והסטה אוטומטית של התעבורה לענן הסייבר של רדוור, לסינון ובלימת המתקפה בזמן אמת, לאחר שזוהתה.
"ככל שתשתית אספקת היישומים הופכת מורכבת יותר, וככל שיותר ארגונים עוברים לסביבות היברידיות המשלבות ענן, כך הם זקוקים לפתרונות אבטחה שמסוגלים להגן על אפליקציות שרצות הן ברשת המקומית והן בענן", ציין חיים זליקובסקי, סמנכ"ל שירותי ענן ברדוור. "שירותי ההגנה שלנו מפני מתקפות DDoS נותנים מענה לסביבות מעורבות ומורכבות, ושומרים הן על הדטה סנטרים והן על האפליקציות המאוחסנות בענן מפני כל סוגי מתקפות ה-DDoS. ארגונים יכולים לנטר את האיומים ולהדוף אותם באמצעות מערכת אחת, ללא קשר היכן ממוקמות האפליקציות שלהם".
זליקובסקי הוסיף ש-"הפתרון של רדוור מציע עלות קבועה, כאשר מודל התמחור מתבסס על התעבורה הלגיטימית של משתמשי הארגון, וכולל קיבולת בלתי מוגבלת של תעבורה זדונית. בכך הפתרון של רדוור, הנמנע ממודלים בלתי צפויים של תמחור המשתנים על פי נפח ההתקפות שסוכלו, נותן ערך גדול יותר ומאפשר חיסכון משמעותי בהוצאות על יישומי ענן".
תגובות
(0)