כריס רטקליף, EMC: "לא גירדנו את פני השטח של האתגרים שבהיקפי המידע של העתיד"

"האתגרים הללו ידרשו אוטומציה מתוחכמת יותר בהיקפי ענק והבנה עמוקה הרבה יותר של עומסי מידע", אמר רטקליף - סגן נשיא בכיר לשיווק בחטיבת ה-Core Technologies של EMC, בראיון לאנשים ומחשבים ● לדבריו, "מערכות האחסון של העתיד הקרוב תדענה להזיז את המידע לפלטפורמה המתאימה ביותר עבורו – באופן אוטומטי לחלוטין"

כריס רטקליף, סגן נשיא בכיר לשיווק, חטיבת ה-Core Technologies ב-EMC. צילום: אור יעקב

"המידע גדל היום באופן כמעט לוגריתמי. אנחנו צופים שהיקף המידע העולמי יגיע עד 2020 לכ-44 זטה-בייט של נתונים. עוד לא התחלנו לגרד את פני השטח של האתגרים שכרוכים בניהול אחסון בקנה מידה כזה. האתגרים הללו ידרשו אוטומציה מתוחכמת יותר בהיקפי ענק והבנה עמוקה הרבה יותר של עומסי מידע", כך אמר כריס רטקליף, סגן נשיא בכיר לשיווק, חטיבת ה-Core Technologies ב-EMC. לדבריו, "לקוחות רבים לא מבינים את הדרישות שעומסי המידע שלהם מציבים בפניהם, ואחד התפקידים שלנו הוא לסייע להם בכך. עם זאת, אנחנו מאמינים שזה לא צריך להיות תהליך ידני, אלא תהליך דיגיטלי שמתבצע באופן אוטומטי".

רטקליף אמר את הדברים בראיון לאנשים ומחשבים שהתקיים במסגרת EMC World 2015 – הכנס השנתי של החברה, שנערך בשבוע שעבר בלאס וגאס. הכנס, שמשך אליו כ-15 אלף משתתפים מ-99 מדינות, ננעל ביום ה' האחרון. רטקליף הסביר, כי "מערכות האחסון של העתיד הקרוב תדענה להזיז את המידע לפלטפורמה המתאימה ביותר עבורו – באופן אוטומטי לחלוטין. זה תהליך שלא רק יקל את הגישה למידע, אלא גם ייעל את מערך האחסון ויחסוך כסף רב לארגונים".

"יש ציטוט שהבוס שלי מזכיר לעיתים תכופות בזמן האחרון", סיפר רטקליף. "הוא מתאר את השיחה כ-'אחת מפחידות שניהלתי עם לקוח אי פעם' ובה הלקוח אמר לו, ש-'המקום היחיד שבו כל המוצרים של EMC מתחברים יחד הוא בטופס ההזמנה'. הפואנטה היא, שבהרבה מקרים הלקוחות צריכים לחבר בעצמם את הטכנולוגיות שהם זקוקים להן, כמו גיבוי אבטחה, כך שיעבדו עם האחסון המרכזי. הלקוחות בעצם רוצים לקבל מאתנו אינטגרציה הדוקה יותר – פתרון קצה לקצה שעושה הכל בצורה המיטבית".

"כתוצאה מכך, התחלנו להתמקד בנושא יותר. בדקנו מהם שלושת התחומים העיקריים בהם אנחנו צריכים לעשות יותר עבור המשתמשים שלנו והתוצאה היא: פישוט ואוטומציה של כל תשתיות האחסון, סיוע ללקוחות לעבור לענן ומתן יכולות מתקדמות יותר להגנה על המידע בכל מקום בו הוא נמצא".

"בתחום הפישוט והאוטומציה הצגנו במהלך הכנס את Protect Point, שמאפשר לקשר בין יכולות הגנת האחסון שלנו למערך האחסון המרכזי ולא דורש שרת גיבוי. בנוסף, טכנולוגיית FastX מאפשרת לנו להרחיב את יכולות שירותי המידע של VMAX לפלטפורמות נוספות בסביבת האחסון, ובכך להציע אוטומציה של העברת עומסי עבודה לפלטפורמה המתאימה בתשתית הארגונית. בתחום השני שאנו מתמקדים בו, לאפשר ללקוחות לעבור לענן, אנחנו עובדים על מתן יכולות חדשות של אחסון מידע בענן, הגנה על המידע שם, והעברה מאובטחת שלו חזרה לדטה-סנטר הארגוני, וזה כמובן מתחבר עם התחום השלישי – הגנה על המידע בכל מקום שבו הוא נמצא".

הכותב הינו אורח החברה

תגובות

(0)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, דיבה, וסגנון החורג מהטעם הטוב

אירועים קרובים