אושרי שרון, !We: "תפיסת הדטה סנטר מוגדר תוכנה קונה אחיזה בארגונים"

"ארגונים מבינים שהווירטואליזציה עוברת עוד ועוד שלבים ויש איתה תועלות תפעוליות למערכי ה-IT", אמר שרון, מנכ"ל משותף בחברה ● הוא ציטט מחקרים לפיהם בתוך שלוש שנים, 50% מהארגונים בעולם יספקו למשתמשים שלהם תשתיות מיחשוב מבוססות שירות

אושרי שרון, מנכ"ל DnA-IT. צילום: קובי קנטור

"תפיסת הדטה סנטר מוגדר תוכנה (SDDC) החלה קונה לה אחיזה בקרב ארגונים בארץ, כי הם מבינים שהווירטואליזציה עוברת עוד ועוד שלבים ויש איתה תועלות תפעוליות למערכי ה-IT", כך אמר אושרי שרון, מנכ"ל משותף ב-!We מקבוצת חילן.

שרון דיבר בפתח אירוע שערכה החברה בשיתוף VMware ישראל. האירוע, בהפקת אנשים ומחשבים, נערך היום (ד') באולם East בתל אביב, בהשתתפות יותר מ-200 מלקוחות החברות ובהנחיית פלי הנמר, יזם ומנהיג אנשים ומחשבים. בכנס הוצגו ההכרזות החדשות של VMware שנערכו בכנסים שקיימה ענקית הווירטואליזציה בארצות הברית ובאירופה.

בדבריו ציטט שרון מחקרים לפיהם בתוך שלוש שנים, 50% מהארגונים בעולם יספקו למשתמשים שלהם תשתיות מיחשוב מבוססות שירות, IaaS (ר"ת Infrastructure as a Service). הוא הציג את הענן הציבורי של החברה, WeCloud, ואמר כי הוא "משרת מאות לקוחות, פעיל מזה יותר מחמש שנים ונותן מענה מלא לכל צרכי המיחשוב בארגונים בינוניים וגדולים". שרון הוסיף כי "המדובר על תשתית כשירות, כייצור, או תשתית כשירות עבור גיבוי-התאוששות מאסון". לדבריו, "אני לא בא לומר שהענן הציבורי מבטיח חיסכון בהוצאות הכספיות, אבל אני יכול להתחייב בפני הלקוחות הארגוניים על הפחתה משמעותית של כאבי הראש שלהם, הגברת הזמינות והגמישות של שירותי ה-IT".

"אנחנו אינטגרטור ותיק ושותף פרמייר של VMware", סיכם שרון. "יש ל-!We יותר מ-800 לקוחות של ענקית הווירטואליזציה בישראל, בכל מגזרי התעשייה. נמשיך לממש את החזון שלה בקרב לקוחותינו הקיימים והחדשים. לצד מוצרים משלימים אחרים אותם אנחנו מטמיעים, אנחנו נותנים מענה כולל למנמ"ר ומספקים כלים שמביאים לו תמונת מצב על התשתית באמצעות מערכות שו"ב מתקדמות, יכולות אינטגרליות, יכולות היענות לרגולציה, הקשחות וניהול שינויים".


צילום ועריכת וידיאו: ליאור רובינשטיין

"ניהול הענן תופס מרכיב מרכזי"
אביב וייס
, מומחה ניהול ענן ב-VMware ישראל, אמר כי "ניהול השירותים בענן תופס מרכיב מרכזי בחברה". הוא הציג את האתגרים בפניהם ניצבים מנהלי התשתיות והמנמ"רים בארגונים כיום: העדר גמישות באספקת השירותים – "אם רוצים להקים שירות חדש, הדבר לוקח זמן"; בעיות של נפילות והשבתות מערכי ה-IT – "השדרוגים אורכים זמן רב מדי"; וחששם של אנשי ה-IT להיות "נעולים" על מערכת ספציפית שהולכת ונהיית קריטית.

אביב וייס, מומחה ניהול ענן ב-VMware ישראל. צילום: קובי קנטורלדבריו, "התפיסה שלנו לגבי הניהול של השירותים בענן היא שיש לבצע שינוי באופן בו המיחשוב 'מתנהג'. אנחנו רואים כיום שהשירותים בארגון לא תמיד מגיעים מאנשי ה-IT. יש שירותים שמגיעים מהעננים או ממערכות שלא אנשי ה-IT הטמיעו. הארגונים מתקדמים מהר וה-IT 'רודף' אחריהם".

"אם רוצים להיות בשליטה על ה-IT, על המנמ"ר וה-IT שבראשותו להפוך למתווך של שירותים. עליו לקחת אחריות כוללת, לנהל את המדיניות, את הממשל ואת הבקרה על הצריכה של שירותים אלה. עליו לדעת להציג אותם למשתמש ולהחליט למי נותנים את הגישה אליהם ואיך מנהלים אותם".

וייס ציין כי אחת ההכרזות של ענקית הווירטואליזציה הייתה זו של גרסה 5.5 החדשה של פלטפורמת vCloud Suite, "שתוכננה במטרה לאפשר ITaaS באמצעות מדיניות המונחית על ידי אוטומציה. המטרה בכך היא לשפר את כל התהליכים שנעשים בחוות השרתים של הארגון. בנוסף, הכרזנו על גרסה חדשה של מערכות לניהול ענן, vCloud Automation Center 6.0. היא תאפשר פריסה אוטומטית של כל דבר כשירות (XaaS), כולל יכולות ניהול עלויות".

לסיכום אמר וייס כי "אנחנו מספקים פתרון ניהול מלא במיחשוב ענן ויודעים לנהל גם מערכות אחרות".

תגובות

(0)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, דיבה, וסגנון החורג מהטעם הטוב

אירועים קרובים