מלם תים, וריטאס והשף אסף גרניט "בישלו" אירוע לקוחות

מימין: ג'ון פייר בושירה, סמנכ"ל טכנולוגיות לדרום אירופה ב-וריטאס; השף אסף גרניט; ועידן וינר, סמנכ"ל המכירות של מלם תים. צילום: יח"צ

מלם תים ושותפתה מזה 18 שנים, וריטאס, קיימו באחרונה במלון ריץ' קרלטון בהרצליה אירוע לקוחות, שבו הוצגו הטרנדים החמים בתחום הגנת המידע, לרבות פתרונות ניהול מידע בענן ציבורי, המשכיות עסקית ומענה לרגולציות מורכבות.

עשרות נציגי לקוחות מכל מגזרי המשק נהנו מקולינריה משובחת ומהרצאות מגוונות. במסגרת זו, הם שמעו את חררדו רודניק, ארכיטקט ראשי במלם תים, שדיבר על האתגרים בתחום המידע במציאות המשתנה, ואת יאיר זרצקי, מנהל פריסייל בכיר ב-וריטאס, שדבריו עסקו במינוף המידע בעידן הענן ובשימורו לטווח ארוך.

הדובדבן שבקצפת היה השף אסף גרניט, ששוחח עם המשתתפים על אוכל, אומנות וחדשנות. כהמשך ישיר להרצאתו, קינחו המשתתפים בארוחת צהריים במסעדת הרברט סמואל.

דיילי ציפי צפתה, נצפתה, סעדה את ליבה וחזרה עם תמונה.

מימין: ג'ון פייר בושירה, סמנכ"ל טכנולוגיות לדרום אירופה ב-וריטאס; השף אסף גרניט; ועידן וינר, סמנכ"ל המכירות של מלם תים. צילום: יח"צ

מימין: ג'ון פייר בושירה, סמנכ"ל טכנולוגיות לדרום אירופה ב-וריטאס; השף אסף גרניט; ועידן וינר, סמנכ"ל המכירות של מלם תים. צילום: יח"צ

תגובות

(0)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, דיבה, וסגנון החורג מהטעם הטוב

אירועים קרובים