צהרים של ויסקי וטכנולוגיה עם קומוולט ו-ווי אנקור

מרימים כוסית: מימין - ניר גרבל, סמנכ"ל המכירות של ווי אנקור, וגיל אביעזר, מנהל תשתיות בכיר בגימלטו. צילום: יח"צ

ווי אנקור וקומוולט (Commvault) קיימו באחרונה ללקוחותיהן סדנת ויסקי סובב עולם וטכנולוגיה. האירוע התרחש בצהרי היום ב-ויסקי בר מוזיאון במתחם שרונה בתל אביב ובמהלכו נהנו לקוחות שתי החברות מארוחת צהריים, דיוניים טכנולוגיים וסדנאות שהוקדשו למשקה.

לאחר ארוחת הצהריים בירכו את הבאים נציגי שתי החברות – שי נוני, מנכ"ל קומוולט ישראל, וניר גרבל, סמנכ"ל מכירות ב-ווי אנקור. ערן גוטמן, מנמ"ר שיכון ובינוי, סיפר על המעבר של ארגונו לפתרון הגיבוי וניהול המידע של קומוולט. על פי גוטמן, הפתרון ייעל תהליכים חשובים בחברה וצמצם משמעותית את שעות העבודה המושקעות בניהול השוטף של המערכת.

לבסוף, נהנו הלקוחות מסדנת אלכוהול משובחת, שכללה טעימות של מגוון סוגי ויסקי מרחבי העולם.

דיילי ציפי צפתה, נצפתה וחזרה עם תמונות.

המשתתפים נהנים מארוחת הצהרים ומהוויסקי. צילום: יח"צ

המשתתפים נהנים מארוחת הצהרים ומהוויסקי. צילום: יח"צ

מרימים כוסית: מימין - ניר גרבל, סמנכ"ל המכירות של ווי-אנקור, וגיל אביעזר, מנהל תשתיות בכיר בגימלטו. צילום: יח"צ

מרימים כוסית: מימין – ניר גרבל, סמנכ"ל המכירות של ווי אנקור, וגיל אביעזר, מנהל תשתיות בכיר בגימלטו. צילום: יח"צ

תגובות

(0)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, דיבה, וסגנון החורג מהטעם הטוב

אירועים קרובים