הסתיים מחזור 2019 של חממת יכין אימפקט

מימין לשמאל: עידו גלטנר, מייסד ומנכ"ל Arugga; אמיר נוי, מנכ"ל Metabolic Insights; הילה רום, מנכ"ל Makers – Venture Builders; עומרי בורל, מייסדת ומנכ"לית משותפת, טק פור גוד; ניר שמעוני, מייסד ומנכ"ל משותף, טק פור גוד; ד"ר דרור שליטין, מייסד ומנכ"ל PlantArcBio; ודותן בורנשטיין, מנכ"ל SaliCrop. צילום: כרמל סנדלר

באחרונה התקיים אירוע הסיום של מחזור 2019 של חממת יכין אימפקט. החממה היא תכנית החדשנות הראשונה בישראל שהוקמה על ידי תאגיד חקלאי, והיא פועלת מזה שנתיים כשיתוף פעולה פורה בין קבוצת יכין חק"ל, חברת החקלאות הוותיקה בישראל, וחברת טק פור גוּד, המתמחה בהצמחת פתרונות טכנולוגיים המייצרים אימפקט חיובי לצד רווחים כספיים.

מימין לשמאל: עידו גלטנר, מייסד ומנכ"ל Arugga; אמיר נוי, מנכ"ל Metabolic Insights; הילה רום, מנכ"ל Makers – Venture Builders; עומרי בורל, מייסדת ומנכ"לית משותפת, טק פור גוד; ניר שמעוני, מייסד ומנכ"ל משותף, טק פור גוד; ד"ר דרור שליטין, מייסד ומנכ"ל PlantArcBio; ודותן בורנשטיין, מנכ"ל SaliCrop. צילום: כרמל סנדלר

מימין לשמאל: עידו גלטנר, מייסד ומנכ"ל Arugga; אמיר נוי, מנכ"ל Metabolic Insights; הילה רום, מנכ"ל Makers – Venture Builders; עומרי בורל, מייסדת ומנכ"לית משותפת, טק פור גוד; ניר שמעוני, מייסד ומנכ"ל משותף, טק פור גוד; ד"ר דרור שליטין, מייסד ומנכ"ל PlantArcBio; ודותן בורנשטיין, מנכ"ל SaliCrop. צילום: כרמל סנדלר

החממה מתמקדת בהאצת מיזמי אגריטק המפתחים פתרונות בתחומים הבאים: אופטימיזציית יבולים, קטיף אוטומטי, הדברת מזיקים, פוסט הרבסטינג, חקלאות דיגיטלית, השקייה ואיכות מים, ומניעת אובדן מזון.

במחזור השני השתתפו ארבעה סטארט-אפים פורצי דרך, שהציגו את תוצריהם בפני פאנל משקיעים מגוון מהתחום, כחלק מתהליך ההכנה שלהם להמשך גיוס בחו"ל ולהרחבת פעילותם.

תגובות

(0)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, דיבה, וסגנון החורג מהטעם הטוב

אירועים קרובים