אסאדו ויין משובח ב-Intentia

מימין: ליאת מייזלס, מנהלת תחום לקוחות, וסיסי ביטון, מיישמת פיננסית בכירה

משהו טוב מתבשל ב-Intentia: לאחר שסגרו מספר פרויקטי ERP עם חברות גדולות בתחומי המזון והמשקאות, בהן מאפיית אנג'ל, קיבלו בחברה תיאבון והחליטו לפנק את העובדים עם אסאדו ארגנטינאי אותנטי ב-Even's שבשדה נחמיה.

דיילי ציפי, שהוזמנה לאירוע, התענגה מהאווירה הכפרית והפסטורלית של המקום, מריח הדשא והפרחים ומהאוכל המשובח שהוגש. השף קלאודיו פיניאבסקי, שניצח על הבישול והאירוח, ריתק אותה ואת שאר האורחים בזריזות ידיו המיומנות, בעודו מכין את הארוחה הטעימה למול עיניהם. אגב, לא צריך לדאוג לצמחוניים – גם להם הוגשו מנות ערבות לחיך.

בעודה מתבשמת מיין טוב ומשוטטת בין עובדי החברה שסעדו את ליבם משלל המטעמים, למדה דיילי ציפי כי אחד היקבים המובילים בישראל העלה באחרונה לאוויר את פתרון ה-ERP שמייצגת החברה, Infor M3, וכך גם לקוח גדול של Intentia בתחום המחלבות.

דיילי ציפי צפתה, נצפתה וחזרה עם תמונות.

אלכס קנטור, מוביל תחום אחזור מידע ופורטלים ב-Intentia

אלכס קנטור, מוביל תחום אחזור מידע ופורטלים ב-Intentia

מימין: ליאת מייזלס, מנהלת תחום לקוחות, וסיסי ביטון, מיישמת פיננסית בכירה

מימין: ליאת מייזלס, מנהלת תחום לקוחות, וסיסי ביטון, מיישמת פיננסית בכירה

מימין: שמעון כהן, סמנכ"ל פיתוח עסקי ולקוחות אסטרטגיים, נירה ערמי, מזכירת החברה, ודדי אנג'ל, מנהל תחום פרויקטים

מימין: שמעון כהן, סמנכ"ל פיתוח עסקי ולקוחות אסטרטגיים, נירה ערמי, מזכירת החברה, ודדי אנג'ל, מנהל תחום פרויקטים

מימין: משה עמוס, מנהל פרויקטים בכיר ומוביל תחום מיפוי, ואלי מייזלס, מנכ"ל Intentia

מימין: משה עמוס, מנהל פרויקטים בכיר ומוביל תחום מיפוי, ואלי מייזלס, מנכ"ל Intentia

חלק מעובדי החברה בדוכן השפים

חלק מעובדי החברה בדוכן השפים

השף קלאודיו פיניאבסקי חותך את הבשר לעיני האורחים

השף קלאודיו פיניאבסקי חותך את הבשר לעיני האורחים

תגובות

(0)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, דיבה, וסגנון החורג מהטעם הטוב

אירועים קרובים