"הקורונה העצימה את הצורך של ארגונים להתנהל בגמישות ובמהירות"
כך אמר יוסי עפרוני, סמנכ"ל השיווק והמכירות של גיב סולושנס ● לדבריו, "הצורך בניהול שגרת חירום יוצר נדבך חדש שכל ארגון נדרש לספק לו מענה ניהולי בפרקי זמן קצרים"
"משבר הקורונה העצים את הצורך של הארגונים להתנהל בגמישות ולהתאים את הפעילות העסקית ומערכות המידע הניהוליות שלהם במהירות, על מנת לקבל מידע ניהולי בזמן אמת", כך אמר יוסי עפרוני, סמנכ"ל השיווק והמכירות של גיב סולושנס (GIV Solutions). עפרוני השתתף בכנס ערים חכמות בעידן הקורונה, שערכה באחרונה קבוצת אנשים ומחשבים.
לדבריו, "הקורונה שינתה את המציאות בכל הנוגע לצרכים הניהוליים של כלל הארגונים. הצורך בניהול שגרת חירום בהיבטים התפעולי, התפקודי והניהולי יוצר נדבך חדש שכל ארגון, בין אם זה תאגיד או רשות מקומית, נדרש לספק לו מענה ניהולי, בפרקי זמן קצרים". עפרוני אמר כי "זה בדיוק מה שאנחנו מעניקים ללקוחות שלנו, ובכך מעצימים אותם ביכולתם להוביל את הארגון".
גיב סולושנס מציעה פתרונות בדמות מערכות המיועדות לרשויות המקומיות ונותנות להן מענה לשורה של תחומים, בהם קריטיים, כמו תקציב, הנדסה, ניהול מוקד, אחזקה ולוגיסטיקה. לדברי עפרוני, "יש הרבה תהליכים שמשלבים בין המחלקות ברשות המקומית ואנחנו נותנים מענה באמצעות מערכת משולבת ומודולרית. כתוצאה מכך, העלויות של הפתרון שלנו נמוכות יותר".
הוא הציג את פלטפורמת Infor EAM שמציעה גיב סולושנס ומוטמעת בארגונים. "הפתרון מוצע לרשויות מקומיות ותאגידי מים, כאשר העקרון הוא פלטפורמה גמישה, שמאפשרת בכל פעם להעצים בעלי תפקידים ברשות ומשפרת כל הזמן את השירות לאזרח", ציין.
"הפלטפורמה שלנו בוחנת את הארגון דרך ניהול נכסים, תשתיות ושירותים, והיא מבצעת פעולות – החל מאיסוף המידע מחיישנים ואינטרנט של הדברים, דרך ניהול תהליכים מורכבים מבוססי SLA, משולבי GIS, שרטוטים וכלה ב-BI תפעולי", אמר עפרוני. "בסך הכול, יש למערכת 60 מודולים, והרשויות יכולות להטמיע אותם בהדרגה, ולאורך זמן לשמר את ההשקעה".
הוא דיבר על מערכת השליטה והבקרה המרכזית שגיב מטמיעה ברשות המקומית, ש-"מאפשרת ראייה ניהולית רחבה ותומכת בפורטלים, כולל מול התושבים. היא מתאימה לניהול בקרת פינוי אשפה, ניהול הרישוי, ניהול מוסדות חינוך ועוד".
"אחת מחוזקות המערכת: ניהול ותפעול התשתיות העירוניות"
עפרוני הדגיש כי אחת החוזקות של המערכת שהחברה מספקת הן ניהול ותפעול של כל התשתיות העירוניות – כבישים, מנהרות וגשרים, שבהם יש מערכות אינטרנט של הדברים, שמזינות נתונים באופן רציף.
הוא ציין לסיום ש-"משבר הקורונה משנה את הדרך שבה העסקים פועלים. זיהינו ואפיינו את הצורך כבר בראשיתו של המשבר, ובחודשים האחרונים הגדרנו ומימשנו את הפתרון, וכעת אנחנו מציעים אותו לכלל לקוחותינו כפתרון סטנדרט".
גיב סולושנס הוקמה ב-2001 על ידי מאיר גבעון, המשמש כמנכ"ל החברה. היא מייצגת ומיישמת את מערכת Infor EAM בישראל, ומתמחה במתן פתרונות תוכנה וניהול לארגוני שירות עתירי נכסים, ציוד ותשתיות. לצד הפתרונות שלה, בתקופת הקורונה השיקה החברה פורטל שהותאם לכל דרישות התו הסגול של משרד הבריאות.
תגובות
(0)