מיימקאסט רוכשת את סגאסק הישראלית בעשרות מיליוני דולרים

סגאסק מציעה פתרונות אבטחת נתונים והגנה על כלל הסביבה הארגונית מפני אימיילים זדוניים והתחזות - או, בקיצור, מתקפות פישינג

אקזיט של עשרות מיליוני דולרים. סגאסק

עוד אקזיט ישראלי בתחום הסייבר: מיימקאסט הבריטית הודיעה היום (ב') כי היא רוכשת את סגאסק, חברה ישראלית שמציעה פתרונות אבטחת נתונים והגנה מפני מתקפות פישינג. סכום הרכישה לא נמסר, אולם על פי הערכות הוא עומד על עשרות מיליוני דולרים.

סגאסק נוסדה ב-2017 על ידי אלעד שולמן, שמשמש כמנכ"ל החברה, וגד אקוקה, סמנכ"ל הטכנולוגיות. יו"ר החברה הוא עידו יבלונקה, לשעבר מנכ"ל יאהו ישראל ונשיא פיורסק, שלפני חודשים אחדים נרכשה על ידי פאלו אלטו. בטרם שייסד את החברה, שולמן ניהל את הסניף הישראלי של אופטיר, שנרכשה לפני שנים אחדות על ידי סאפ.

הסכום שסגאסק גייסה עד כה – חמישה מיליון דולר – קטן יחסית, אולם מדובר בסכום יפה, בהתחשב בגילה הצעיר של החברה. המשקיעה הראשונה בה הייתה אינוגי אינוביישן האב, קרן ההשקעות של חברת האנרגיה הגרמנית Innogy SE.

המערכת של סאגסק מאפשרת הגנה מפני מיילים שמובילים לאתרים מזויפים, בין אם הם נשלחים ללקוחות, עובדים, שותפים עסקיים או ונדורים מצד שלישי בשרשרת האספקה הארגונית.

אחת המתקפות החביבות על ההאקרים בשנים האחרונות היא פישינג מארגונים. הם משתמשים בטכנולוגיות מתוחכמות כדי לטרגט ארגונים מכל הגדלים ובכל המגזרים, ולפתות אותם להיכנס ללינק המצורף להודעה.

בנוסף, סאגסק מסייעת לארגונים להתמודד מול מתקפות שמגיעות מתוך הארגון עצמו וממרחב הרשת הכללי.

הפתרון של סאגסק ישתלב במערך שירותי אבטחת המיילים והרשת של מיימקאסט הלונדונית.

"הסכנה לניצול מותגים הולכת וגדלה"

לדברי שולמן, "בכלכלה הדיגיטלית הצומחת של ימינו, אנחנו מסתמכים מאוד על אימיילים ועל הרשת על מנת ליצור קשר עם עסקים – הן בחיינו העסקיים והן בחיינו האישיים. לכן, הסכנה לניצול מותגים של ארגונים על ידי האקרים הולכת וגדלה. פושעי סייבר מנכסים את המותגים שאנחנו משתמשים בהם כדי להפר את האמון שלנו. השילוב של מוצרי מיימקאסט וסאגסק יסייע לארגונים להגן טוב יותר על המותגים, הלקוחות ושאר גורמים בסביבה שלהם, כמו גם על העובדים שלהם".

פיטר באואר, מנכ"ל מיימקאסט, ציין כי "כל מותג חשוף למתקפות שמאיימות על האמון של עובדים, לקוחות, שותפים ו-ונדורים מצד שלישי. סגאסק מציעה גישה פרו-אקטיבית לזיהוי, ואף למניעה פוטנציאלית, של מתקפות פישינג".

תגובות

(0)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, דיבה, וסגנון החורג מהטעם הטוב

אירועים קרובים