יישום ההופך תמונה למפת התמצאות זכה בתחרות האנדרואיד של אוניברסיטת בן גוריון
היישום, AndroidVigator, פותח על ידי אפי דרור, סטודנט לתואר שני במחלקה להנדסת מחשבים באוניברסיטה ● הוא מאפשר לצלם את המפה של המקום שאליו מגיעים מלוח המודעות בכניסה אליו ולסמן את המקום שבו נמצאים בלחיצה ● למקום השני הגיע יישום המאפשר למשתמשי אנדרואיד לבצע שיחות חינם מרובות משתתפים מטווח קצר ● למקום השלישי הגיע יישום שניתן באמצעותו להאזין לתעבורת רשת אלחוטית
יישום שמאפשר להתמצא בתוך קמפוסים, שמורות טבע ומקומות אחרים שבהם ה-GPS לא מספק פירוט זכה בתחרות האנדרואיד (Android) שנערכה באוניברסיטת בן גוריון בשם CSE Android Challenge 2010. היישום פותח על ידי אפי דרור, סטודנט לתואר שני במחלקה להנדסת מחשבים באוניברסיטה.
היישום, AndroidVigator, מאפשר לצלם את המפה של המקום שאליו מגיעים מלוח המודעות בכניסה אליו, לסמן את המקום שבו נמצאים בלחיצה – ולהתחיל ללכת.
"כל מי ש-'התברבר' בטיול ג'יפים או באתר סקי מבין את השימושיות של יישום כזה. הוא נחוץ כאשר, לדוגמה, אין באותו המקום קישוריות למפות של גוגל, המפות שניתן להשיג אינן מכילות את כל הפרטים או שהן יקרות מדי לטייל הממוצע", אמר דרור.
למקום השני בתחרות הגיע היישום Walkie-Talkie, שפותח על ידי תומר ברדוגו וספי קמפס. יישום זה מאפשר למשתמשי אנדרואיד שיחות חינם, מרובות משתתפים, ובלבד שהן נערכות בטווח קצר. זאת, ללא צורך בתשתית תקשורת כלשהי. למקום השלישי הגיעו ודים לנצמן ועופר בורוש, שפיתחו את היישום Packet Sniffer. יישום זה מאפשר האזנה פסיבית לתעבורת רשת אלחוטית – לצרכים, כמו: ניטור, אבטחה. מפתחי היישומים שהגיעו לשלושת המקומות הראשונים זכו בפרסים כספיים.
לאתר התחרות – לחצו כאן.
תגובות
(0)