SQLink ידידותית לטבעונים
כשאנשי עמותת ויגן פרנדלי (Vegan-Friendly) הגיעו לבקר במשרדים של SQLink הם די נדהמו. הם כנראה עוד לא פגשו חברה שכל המטבח שלה הוא אורגני, בריאותי וצמחוני/טבעוני כמו ב-SQLink, והופתעו למצוא שוקולד חרובים, שייק ספירולינה, וכן את כל סוגי החלב מהצומח: שקדים, אורז, סויה, ועוד בטעמים. בהמשך הם גילו משיחות שערכו שהשף של חברת ההיי-טק גרם לכל העובדים להתמכר לתבשילי הטופו, הסייטן ולמתוקים הטבעונים שהוא מכין, בלי טיפה של פחמימות ריקות.
בקיצור – לצוות SQLink זו כבר שגרת יומיום במשרדים מזה שנים, אג'נדה בריאותית-צמחונית שמקורה בבעלים של החברה, אך שסחפה את כל העובדים לשמור על אורח חיים בריא, ובמקביל – על איכות הסביבה.
עמותת ויגן פרנדלי הוקמה לפני כשמונה שנים. בתחילה סימנה מסעדות המציעות היצע מספק של מנות טבעוניות ללקוחות, לאחר מכן מוצרים שונים, ואולם בחודשים האחרונים היא מעניקה גם יותר ויותר תווים שלה המעידים על כך שהמעסיקה היא ידידותית לטבעונות – משמע, דואגת לספק לעובדים היצע טבעוני וסביבה טבעונית לטובת בחירותיהם האישיות. זאת אומרת, יש לחברה היצע גדול של אוכל טבעוני וכן מרחבי עבודה שאין בהם שימוש במוצרים מהחי.
"אנחנו ויגן פרנדלי בנשמה!", אומרת יעל ברק, סמנכ"לית משאבי אנוש של SQLink, שהוסיפה: "כל הירקות והפירות הם אורגניים ואנחנו אפילו מציעים מגוון סופר-פודס דוגמת אבקת מנקאי שכולם מדברים עליה. התפריט שלנו טבעוני ומבוסס על סלטים, תבשילים טבעוניים וקטניות – השף שלנו גדי עושה פלאים… בקרוב נוציא את ספר המתכונים שלנו…", הבטיחה בחיוך והוסיפה כי "גם נושא איכות הסביבה ממש אבל ממש קרוב לליבנו – השנה הכרזנו ב SQlink שאנחנו נהיה 'הארגון הראשון ללא נייר'. זה מתחיל אצלנו כבר בקליטת עובדים חדשים, כאשר אנו מעניקים לעובד סט כוסות קרמיות מותאמות אישית לשתייה קרה וחמה, ואם יש לנו שימוש בכלים חד-פעמיים כלשהם, כמו קשיות וכדומה, הם כמובן מחומרים מתכלים. בנוסף אנחנו מקפידים לקיים אחת לרבעון הרצאה עם תזונאית שנותנת פתרונות לתחליפי בשר בריאותיים".
דיילי ציפי צפתה, נצפתה וחזרה עם תמונה מעוררת השראה
תגובות
(0)