"נושא הביצועים הפך להיות קריטי בארגונים"
"היבט הביצועים צריך להיות מטופל באפליקציות החיצוניות וגם הפנימיות, כגון מערכות הליבה, מערכת ה-ERP ומערכת ה-CRM", כך לדברי דוד ביסמוט, מנהל פעילות פתרונות ניהול, ניטור וסייבר ב-NessPRO
"הנושא של ביצועי המערכות ומהירות התגובה של האפליקציות הפך להיות קריטי, מה שמחייב את המנמ"ר ואנשי צוותו להטמיע אותן לטובת ההיבטים התפעוליים וחוויית המשתמשים", כך אמר דוד ביסמוט, מנהל פעילות פתרונות ניהול, ניטור וסייבר, NessPRO.
ביסמוט דיבר בכנס הלקוחות שעורכת NessPRO. הכנס, בהפקת אנשים ומחשבים, דן בנושא ביצועים, ונערך היום (ג') באולם אירועים East תל אביב. ביסמוט אף הנחה את האירוע.
כיום, אמר ביסמוט, "כולנו מבינים שהביצועים נדרשים להיות ברמה גבוהה בעיקר באפליקציות הדיגיטל – החשופות ללקוחות החיצוניים – של שירותי מובייל או אתר האינטרנט. גם באפליקציות הפנים-ארגוניות הנושא חשוב על מנת לשמור על רמת שירות אחידה בעיני הלקוחות".
"היבט הביצועים צריך להיות מטופל באפליקציות החיצוניות וגם הפנימיות כגון מערכות הליבה, מערכת ה-ERP ומערכת ה-CRM". הוא סיכם באומרו כי "NessPRO שמה דגש משמעותי על היבט הביצועים".
פרדריק קונגל, מנהל מכירות דרום אירופה ב-Riverbed, אמר כי "העולם הפך לדיגיטלי, לא רק בתחום ה-IT, אלא גם בדרך שבה אנו עושים עסקים, כאשר הזרזים העיקריים לכך הם תחומי המובייל והענן".
החברה, אמר, הוקמה לפני כ-10 שנים וכיום יש לה כ-30 אלף לקוחות ברחבי העולם. "ביצועי המערכות הינם מרכיב קריטי בעולם הדיגיטלי וכל השהיה בחווייה הדיגיטלית עלולה לגרום לנזקים עצומים לחברות וארגונים" אמר קונגל.
"הביצועים אינם נוגעים רק למהירות של האפליקציות והמערכות, אלא גם למהירות שבה יכול הארגון לפתור את הבעיות. המילה 'ביצועים' כוללת חוויה טובה של המשתמשים והלקוחות, אבטחת מידע טובה יותר, ועוד הרבה דברים נוספים".
גישת החברה, ציין, "היא ניהול מאוחד של החוויה הדיגיטלית, שמורכבת מארבעה יסודות: ניטור חוויית משתמשי הקצה, ניטור ביצועי הרשת, ניטור תשתיות ה-IT וניטור ביצועי האפליקציות. פרויקט המבוסס על ניהול מאוחד של החוויה הדיגיטלית, כולל כמה שלבים: בדיקת חוויית המשתמש, בדיקת הנראות ברחבי הרשת, בדיקת ביצועי האפליקציות ברשת, ובדיקת ביצועי התשתיות".
"אנו עוזרים ללקוחות להגביר את הזריזות והגמישות (אג'יליות) ולשפר את הנראות, וכן להפחית את הסיכונים", סיכם קונגל. "בנוסף, אנו מסייעים לחברות וארגונים ליישם אפליקציות באתרים מרוחקים, תוך דגש ניכר על חוויית הלקוח".
כמו רופא המתריע על סימפטומים של מחלה
דרור מן, סגן נשיא למוצרים ב-Loom Systems, המיוצגת אף היא בישראל על ידי NessPRO, ציין כי "הפלטפורמה שלנו, Sophie, מבוססת על בינה מלאכותית ומאפשרת לחזות בעיות ולמנוע אותן".
הוא ציין כי בדרך כלל כשיש תקלה, ארגונים מתמקדים בשכבת האינפורמציה כדי לאתר את המקור לבעיה, וישנם ארגונים שגם מיישמים כלי תחקור בשכבה זו. "לנו יש גישה אחרת, המתמקדת בשכבת האינטיליגנציה".
לדבריו, "המערכת מבצעת חמישה שלבים: איסוף וניתוח, איתור אנומליות, ביצוע קורלציה ואבחון, ביצוע פעולות, וחיזוי. הוא סיכם באומרו כי "אנו מקושרים כל הזמן ללוגים ולא רק בזמן תקלות, כך שאנו כמו רופא צמוד של האפליקציות, המתריע כשיש סימנים למחלה כלשהי באחת האפליקציות".
גד כהן, מנהל התפעול של Evolven, ציין כי "אחת הבעיות העיקריות בארגונים, נעוצה בבעיות ביצועים, כתוצאה משינויים שבוצעו בארגון. לא תמיד הארגון יכול להצביע על מלוא השינויים והשפעתם הכוללת על הסביבה. ישנם שינויים המשפיעים בצורה בלתי מתוכננת על הסביבה, ואף שינויים שלא אושרו ובכל זאת התבצעו".
Evolven, הסביר, "אוספת את כל השינויים שהתרחשו בארגון, מקצה לקצה. החל מרמת הרשת ומערכת ההפעלה ועד לרמת האפליקציה. המערכת מגיעה במהירות לתובנות לגבי הסיבות לבעיות: מהו השינוי הספציפי שגרם לבעיה, כאשר המערכת יודעת לשלב את המידע על השינויים יחד עם מידע נוסף הנמצא ברחבי הארגון".
את האירוע חתמה הרצאתה של עדית ג'וס, "מעבר להיגיון – גיוס החוסן הנפשי לניהול משברים".
תגובות
(0)