מקס גראסי, סיטריקס: "הענן מעצים את יכולות הארגונים"

"יש לסייע למנמ''רים לנהל סביבות ועומסי העבודה במחשוב, ולאפשר להם לא להיות נעולים על ענן אחד - כאשר המנמ''ר נדרש לכך, הוא יכול לעבור מענן לענן ולעשות זאת בצורה חלקה", כך אמר מקס גראסי, מנהל שיווק לאזור דרום אירופה בסיטריקס

מקס גראסי, מנהל שיווק לאזור דרום אירופה, סיטריקס. צילום: ניב קנטור

"הענן הוא המניע המרכזי למימוש יוזמות המחשוב בארגונים. זאת, כי הענן משנה את אופן השימוש וצריכת ה-IT בארגונים. ככזה, הוא מעצים אותם", כך אמר מקס גראסי, מנהל שיווק לאזור דרום אירופה, סיטריקס (Citrix).

גראסי דיבר בכנס Citrix Synergy Unplugged. הכנס, בהפקת אנשים ומחשבים, נערך היום (ב'), במרכז פרס לשלום ביפו, בהשתתפות לקוחות ושותפיה העסקיים של החברה.

לדבריו, "מגמות נוספות שעל המנמ"ר להתייחס אליהן, הן הניידות והצורך בקישוריות – אלו הפכו למהותיות בעולם בשנים האחרונות. תהליך נוסף שקורה הוא שהעולם הולך ונהיה חכם יותר. זה מתרחש בגלל מגמות לימוד המכונה, בינה מלאכותית והאינטרנט של הדברים. הדבר ישפיע גם על האופן בו ארגונים מתפקדים ויהפוך אותם ליעילים ומניבים יותר תפוקה".

על פי גראסי, "ריבוי המתקפות שקורות בשנים האחרונות מעלה את החשיבות של מימד אבטחת המידע והגנת הסייבר. סיטריקס פועלת באופן מאובטח זה כמעט שלושה עשורים. בהתאם, כך היא בנתה את המערכות והמוצרים שלה, לפי תפיסה שכזו". הוא הוסיף כי "ארגונים נדרשים לפשט את סיבוכיות ה-IT ולנטוש את גישת ה'איים', העמודים הנפרדים".

לפעול כיום עם צורת מחשבה שונה מהעבר

לדברי גראסי, "מנמ"רים נדרשים לפעול כיום עם צורת מחשבה שונה מהעבר. מצד אחד עליהם להטמיע מחשוב ענן, כי לשם העולם הולך ומשם יגיעו יעילות ותפוקתיות. מהצד השני, עליהם לשמר את השקעות העבר במערכות הישנות – כי הן לא הולכות לשום מקום ולא צפויות להיעלם בשנים הקרובות. למען האמת, אין כל סיבה שהמערכות הישנות תיעלמנה. אז, הוא נדרש לשלב בינן לבין אלו החדשות".

"הבנו שעלינו למצוא דרך לפישוט המורכבות ולעבודה בפשטות", אמר גראסי, "לשם כך בנינו סביבת עבודה דיגיטלית ומאובטחת. היא כוללת חווייה אחודה של המשתמשים, עבודה הכוללת היבטי אבטחת מידע שונים, לצד שיפור חוויית המשתמש. בדרך זו העובדים מקבלים יותר יכולות".

סיטריקס, אמר גראסי, "מסייעת למנמ"רים לנהל את סביבות ועומסי העבודה במחשוב, ומאפשרת להם לא להיות נעולים על ענן אחד. כאשר המנמ"ר נדרש לכך, הוא יכול לעבור מענן לענן ולעשות זאת בצורה חלקה. תפיסת סיטריקס היא תפיסת הענן ההיברידי, כזו המאפשרת למנמ"ר לנהל סביבת IT מרובת עננים. הפלטפורמה של סיטריקס משנעת את האפליקציות והנתונים לכל מקום שיידרש".

אסטרטגיית הענן של סיטריקס, אמר גראסי, "מתמקדת באספקת שירותים חדשים במהירות וביעילות, עם יכולת הקצאה, עם פעילות בשלושה מימדים – אפליקציות, רשת ונתונים. זה נעשה במתכונת IaaS – תשתיות כשירות, עם ארבע יכולות: בנייה מהירה ופשוטה, יכולת ניהול קלה, גמישות ומעטפת אבטחת מידע".

"אנו בונים היום את סביבת העבודה של המחר", סיכם גראסי, "עם עבודה בסביבת ענן היברידי, תוך שילוב של מחשוב ברישוי מסורתי עם ענן, תוך דגש על כך שהעבודה וחוויית המשתמש יהיו זהים בכל מקום, בכל עת ועל גבי כל רכיב, וכמובן – שהכל יהיה מאובטח".

תגובות

(0)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, דיבה, וסגנון החורג מהטעם הטוב

אירועים קרובים