אלון ברמן, אריקסון ישראל: "יתרון תחרותי יושג באמצעות השינוי הדיגיטלי"
לדברי ברמן, מנכ"ל החברה, "המשמעות של השינוי היא שאנשים נדרשים להיות מקושרים ומחוברים בכל עת, על מנת להשיג יתרון תחרותי"
"השינוי הדיגיטלי קורה, וממשיך להתרחש, והוא עובר מתעשייה לתעשייה. קצב השינוי הולך וגדל ויש לכך משמעות בכל ארגון וארגון. ארגונים וחברות יצליחו להשיג יתרון תחרותי רק על בסיס השינוי הדיגיטלי", כך אמר אלון ברמן, מנכ"ל אריקסון (Ericsson) ישראל.
ברמן דיבר בפתח הכנס שערך הסניף הישראלי של ענקית התקשורת. הכנס, בהפקת אנשים ומחשבים, נערך היום (ד') באולם הכנסים אווניו בקרית שדה התעופה, בהשתתפות מאות מלקוחות החברה ושותפיה העסקיים. הכנס נשא את הכותרת ICT 2020 Digital Innovation Day.
לדברי ברמן, "המשמעות של השינוי היא שאנשים נדרשים להיות מקושרים ומחוברים בכל עת. ארגונים נדרשים להדביק את קצב השינוי, עם עובדיהם, לקוחותיהם ושותפיהם. ארגונים נדרשים ללמוד להטמיע את הטכנולוגיות החדשות, מהר יותר על מנת להשיג יתרון תחרותי".
אריקסון, אמר ברמן, "ממוצבת במקום זה על מנת לסייע לארגונים לעשות את השינוי, היא פועלת בעולמות המדיה החדשה, חוויית הטלוויזיה בעתיד הלא רחוק, האינטרנט של הדברים והדור החמישי של הסלולר. טכנולוגיות אלו ישנו מודלים עסקיים של תעשיות שלמות. אנו מתמקדים ברשתות, ב-IT, במדיה ובתעשיות השונות, עם רישות ויצירת רשת אחת".
בכל מקום ובכל זמן
החברה, אמר ברמן, "מונה 24 אלף חוקרים ואנשי מו"פ, לצד 66 אלף אנשי מקצוע ב-180 מדינות. יש לנו יכולת להוביל את תהליכי השינוי החדשים עבור לקוחות ארגוניים בכלל התעשיות. כך נממש את חזון החברה המרושתת, בו כל אדם וארגון מועצמים על ידי ה-ICT. תפקידנו הוא להוביל את השינוי הדיגיטלי באמצעות ניידות, גישה לשירותים ומידע – בכל מקום ובכל זמן".
בישראל, אמר ברמן, "אנו פועלים משנת 1998, והיום אנו מספקים מוצרים ושירותים לכל חברות התקשורת ולארגונים נוספים. אחת מהרכישות המעניינות של החברה הייתה בשנת 2014, של פבריקס סיסטמס (Fabrix Systems) הישראלית תמורת 95 מיליון דולר".
"פבריקס מספקת פתרונות ענן לאחסון, מחשוב ואספקה מרחוק של יישומי וידיאו. הטכנולוגיה של פבריקס מאפשרת לחברות כבלים ותקשורת המספקות שירותי טלוויזיה, לעמוד בהבטחה ל-'TV anywhere'. חזון המדיה 2020 של החברה מציג מעבר מהיר מטלוויזיה מסורתית – לטלוויזיה בכל מקום. הרכישה היוותה את הבסיס למרכז המו"פ שלנו בארץ. הסניף הישראלי של החברה מונה 200 עובדים".
בשני העשורים האחרונים, אמר ברמן, "תעשיית ה-ICT רשמה הישגים מרשימים, ובנתה את היסודות לכל מה שיקרה כעת ובעתיד. לאורך ההיסטוריה השינויים הגיעו על בסיס טכנולוגיות הליבה; קיטור, פחם ורכבות. חשיבותן עלתה כשהן התפשטו לתעשיות אחרות, וגרמו לתמורה חברתית ועסקית רחבת היקף. בעולם כיום טכנולוגיות אלו הן הדור החמישי בסלולר, האינטרנט של הדברים והענן. הן יהיו חיוניות לכל מגזר תעשייתי".
הדור החמישי בתקשורת, אמר ברמן, "יהיה עידן חדש בניידות. הוא יאפשר תקשורת מאסיבית לכמות אדירה של התקנים, תקשורת עבור תחבורה חכמה ומכוניות אוטונומיות. יהיה יותר ויותר חיבור של עצמים והתקנים. כך, האינטרנט של הדברים הופך להיות סוכן מרכזי של השינוי: הוא ממזג בין העולם הפיזי לזה הדיגיטלי וכך הוא מאפשר להביא ערך לעסקים. מחשוב הענן מוריד חסמי כניסה, ומניב יעילות ומודלים עסקיים חדשים".
"יישום מוקדם של הטכנולוגיות", סיכם ברמן, "יתרום לא רק לעסקים, לשיפור התחרותיות – אלא יתרום גם לחברה ולכלכלה".
תגובות
(0)