ניר בית און, א.מ.ת מיחשוב: "השמרנות והיציבות מביאות לארגונים את השקט הנפשי"

"נדרש לארגונים שותף מקצועי ומיומן שיאפשר תמיכה מיטבית בסביבה העכשווית", אמר בית און, סמנכ"ל חטיבת השירות והפרויקטים של הקבוצה

19/02/2015 11:04
ניר בית און, סמנכ"ל חטיבת השירות והפרויקטים של א.מ.ת מיחשוב. צילום: ניב קנטור

"שמרנות ויציבות הן הסוד להצלחה. אלה מביאות את השקט הנפשי שנדרש לארגונים בתקופה הנוכחית, בה הם מתמודדים עם סביבה מורכבת ביותר. נדרש להם שותף מקצועי ומיומן שיאפשר תמיכה מיטבית בסביבה העכשווית", כך אמר ניר בית און, סמנכ"ל חטיבת השירות והפרויקטים של א.מ.ת מיחשוב.

בית און פתח את הכנס שערכה אתמול (ד') הקבוצה באולם East בתל אביב, בהשתתפות אנשי מקצוע ולקוחות. במהלך הכנס הציגו המהנדסים הבכירים שלה את החידושים האחרונים בעולם התשתיות.

צילום ועריכת וידיאו: ליאור רובינשטיין

לדברי בית און, "א.מ.ת מיחשוב שמה לעצמה למטרה לאפשר ללקוחותיה להתמקד בליבת העסקים שלהם. אנחנו דואגים לכל נושא התשתית וכך הלקוחות שלנו פנויים להתמודד עם האתגרים העסקיים שלפניהם".

"רבים מהלקוחות מתלבטים כיצד ניתן להמשיך הלאה עם הסביבות הישנות, לאחר שהושקע בהן הון רב", הוסיף. "הגישה שלנו היא שניתן לבנות שכבה מתקדמת על התשתיות הישנות ולהביא אותן בתהליך הדרגתי לחזית הטכנולוגיה".

בית און הזכיר כי א.מ.ת מיחשוב חגגה לפני מספר חודשים 30 שנות פעילות. לדבריו, לרשות לקוחות החברה עומדים 110 מומחים עם עשרות שעות ניסיון לכל אחד. החברה נותנת מענה ל-6,000 קריאות שירות בשנה, שרובן ככולן קשורות בליבה העסקית של הארגון. לדבריו, 67% מהקריאות נענות בתוך שעה.

הוא נתן כדוגמה לפרויקט גדול של הקבוצה באוניברסיטת חיפה, אחד מתוך 24 שהיא מבצעת כיום בארגונים שונים. במסגרתו נבנתה סביבת מיחשוב עתירת ביצועים שנועדה לשרת בעיקר את צרכי הפקולטה למתמטיקה. לדבריו, הפרויקט, שכולל שרתים של דל (Dell) ותוכנה ייעודית, מאפשר לאוניברסיטה פלטפורמה גמישה וסקלבילית, שעונה באופן הולם על הצרכים והגידול שלה.

א.מ.ת מיחשוב, ציין בית און, מתמקדת, יחד עם השרתים של דל, בפתרונות קוד פתוח של רד-האט (RedHat), הקמת מערכות אחסון של נט-אפ (NetApp), מוצרי תוכנה ופתרונות ניהול מבית CA, גיבויים ופתרונות זמינות גבוהה וקלסטרים מבית סימנטק (Symantec).

בהמשך הכנס עלו בזה אחר זה בכירי א.מ.ת מחשוב, שהציגו סיפורי הצלחה אצל לקוחות החברה. אלי קפלן, ראש תחום תווכה, הציג תשתית עתירת ביצועים לניהול API ופיתוח ויזואליזציה ל-DLP עם Splunk. עופר אזולאי, מנהל פתרונות ענן ותשתיות, הציג את פתרונות סימנטק להמשכיות עסקית. איגור שוורץ, מהנדס מערכות בקבוצה, סיפר בהרצאתו על יכולות תחזוקה ללא השבתה עם NetApp clustered Data ONTAP. איגור שר, ראש תחום לינוקס (Linux), הדגים כיצד ניתן להעביר מערכות ליבה קריטיות ל-Red Hat Enterprise Linux.

החלק המקצועי בכנס נחתם בהרצאתו של יואל יעקובסן על מחשוב עתיר ביצועים עם מוצרי אחסון ושרתים של דל, במהלכה הוא אמר כי "עולם ה-IT עובר לתשתיות מבוססות תוכנה".

תגובות

(1)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, דיבה, וסגנון החורג מהטעם הטוב

  1. ערן

    שמרנות ויציבות מונעות חשיבה יצירתית, חשיבה מחוץ לקופסה, יוצרות סטגנציה. מערכות ה-IT בארגון צריכות להימצא במהלך שיפור מתמיד ולא "לנוח על זרי הדפנה." לדוגמה: Infastructure-as-a-code

אירועים קרובים